• «Vangdal har vært en viktig ressurs i forhold til økonomi, rapportering og fakturering siden oppstart av klinikken i januar 2016. De har også vært en viktig rådgiver og samarbeidspartner i forbindelse med veivalg, slik at vi gjør det som er nødvendig og riktig i forhold til regnskapet. »

    KJERSTI MOLDENES Idrettsmedisinsk Avdeling
VANGDAL REGNSKAP AS


Starte AS?

Ønsker du å starte eget firma, vil aksjeselskap (AS) som oftest være den mest fordelaktige selskapsformen med en gang du har litt størrelse på driften. Etableringskostnaden kan tilbakeføres etter registrering.

Vi vet av erfaring at de første driftsår er viktige for et selskaps livsrett. Det er langt over halvparten av nystiftede selskap som forsvinner de 2 første årene, mye grunnet manglende økonomistyring og system. Vi har støttet flere av våre kunder gjennom denne fasen og ønsker å tilby deg våre tjenester. Ved å fylle ut vårt online starte eget AS skjema under så vil vi starte prosessen med registrering av ditt aksjeselskap. Dersom du har spørsmål til utfylling av skjemaet, vennligst ta kontakt med oss.

Du betaler kun kr 2990,- eks. mva. Merk at etableringen forutsetter kapitalinnskudd.

Kampanje: Dersom du fyller ut skjemaet online og velger oss som regnskapsfører stifter vi ditt selskap for kun kr 990,-.

Viktig! Du kan kun benytte dette online skjemaet dersom du skyter inn kapital med penger. Dersom du skal stifte selskapet med tingsinnskudd ber vi deg om å kontakte oss direkte for gjennomgang.


Fyll inn feltene nedenfor, og trykk deretter på knappen for å gå videre til registrering for Starte eget AS skjema.


kontakt oss

Er du klar for å starte eget firma?

Vangdal Regnskap har lang erfaring med etablering og drift av nye firmaer. Ta gjerne kontakt med oss for gode råd om oppbyggingen av din nye bedrift.