• Vangdal Regnskap Blogg

    Velkommen til vår blogg! Her poster vi artikler skrevet av våre regnskaps- og økonomieksperter, samt industrinytt og nyheter fra Vangdal Regnskap og våre partnere. Er det noe spesielt du vil at vi skal skrive om? Send ditt forslag til kontakt@vangdalregnskap.no!

VANGDAL BLOGGEN


blogg

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

blogg

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

blogg

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?

blogg

Prøv Uni Economy gratis i 30 dager
05.12.2017


Nysgjerrig på fremtidens økonomisystem? Nå kan vi tilby våre kunder en 30 dagers gratis prøveperiode på Uni Economy - det nye skybaserte økonomisystemet fra Uni Micro!

blogg

Digital Sykmelding - er din bedrift forberedt til 15. januar?
22.11.2017


NAV melder om at hele landet vil omfattes av digital sykmelding fra 15. januar 2018. Dette vil si at alle arbeidsgivere i landet må gjøre seg klar for å motta både sykmelding og sykepengesøknader digitalt. Er din bedrift klar for digitaliseringen?

blogg

Uni Economy - Ny skyløsning fra Uni Micro
17.10.2017


Er du klar for å ta regnskapet opp i skyen? Nå er skyløsningen Uni Economy endelig lansert - Uni Micro sin nye storsatsning. Se en forhåndsvisning her:

blogg

Vangdal-kunde kåret til Os kommune sitt mest lønnsomme selskap
04.10.2017


Vi gratulerer vår kunde Alutec som nok en gang har blitt kåret til det mest lønnsomme selskapet i Os kommune!

blogg

Fra 6 til 150 medlemmer på fem år - "Nå har jeg mer tid til å utvikle klubben og regnskapet blir ført mye mer effektivt"
08.09.2017


Gründeren bak Bergen Boxing, Lee Harris, startet boksekarrieren allerede som 12-åring. Det var først når han flyttet fra England til Bergen at han oppnådde drømmen om å starte egen bokseklubb.

blogg

Endringer i aksjeloven - 1. juli 2017
07.09.2017


Stortinget vedtok nylig endringer i aksjeloven som er basert på regjeringens forslag om modernisering og forenkling av aksjeloven. De fleste endringene (med noen unntak) trådte i kraft 1. juli 2017.