• Vangdal Regnskap Blogg

    Velkommen til vår blogg! Her poster vi artikler skrevet av våre regnskaps- og økonomieksperter, samt industrinytt og nyheter fra Vangdal Regnskap og våre partnere. Er det noe spesielt du vil at vi skal skrive om? Send ditt forslag til kontakt@vangdalregnskap.no!

VANGDAL BLOGGEN


blogg

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

blogg

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

blogg

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.

blogg

Lønnsomt med regnskapsfører i skyen
06.06.2017


Regnskap i skyen øker utbyttet av å ha regnskapsfører ytterligere. Nøkkeltall og andre styringsdata blir ferskvare samtidig som du kan trekke enda mer på regnskapsførerens økonomikompetanse.

blogg

Feilutbetaling av feriepenger - i verste fall må du betale dobbelt
03.04.2017


Visste du at ikke alle dine ansatte nødvendigvis har rett på utbetaling av feriepenger i juni? En feilutbetaling kan gi uheldige konsekvenser for både arbeidsgiver og arbeidstaker og i verste fall kan du ende opp med å måtte betale ut feriepenger dobbelt.

blogg

Video: Digitalisering av regnskapsbransjen - er du med på den teknologiske omstillingen?
14.02.2017


I januar fikk vi æren av å holde foredrag på Computerworld sitt CIO event i Oslo. Temaet var digitalisering av regnskapsbransjen og foredragsholder er Tarjei Vangdal, forretningsutvikler hos Vangdal Regnskap.