• «Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter. »

    DR. PER RØNNEVIK Fana Hjertesenter
VANGDAL REGNSKAP AS


Bytte regnskapsfører

Er regnskapsføringen din for ineffektiv og rutinene utdatert? Da kan et bytte av regnskapsfører gjøre ditt firma mer konkurransedyktig. Vi tar oss av hele bytteprosessen for deg så du kan fokusere på din bedrift.

Hvorfor bytte til Vangdal Regnskap?

Vangdal Regnskap er et av de største og mest moderne regnskapskontorene på Vestlandet og leverer høy kvalitet på vårt arbeid. Stadig flere av våre kunder har gått over til digitalt regnskap, noe som sparer tid og penger for de fleste.

Vi er erfarne brukere av regnskapsprogrammet Uni Økonomi som er kåret til beste økonomisystem 6 år på rad. Med over 500 fornøyde kunder og 35 kompetente ansatte i Oslo og Bergen er vi klar for å hjelpe deg. Din nye regnskapsfører tar seg av bytteprosessen for deg og sørger for en så myk overgang til oss som mulig.

Hvordan foregår bytte av regnskapsfører?

Vi når ut til din regnskapsfører og får tilgang til det vi trenger av informasjon for byttet for å sikre en smidig overgang. Deretter sender vi ut den nødvendige dokumentasjonen og sørger for at opplysningene blir registrert i Brønnøysundregistrene. Kontakt oss i dag så setter vi i gang bytteprosessen for deg!

kontakt oss

På tide å bytte regnskapsbyrå? Ta kontakt i dag.

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap og økonomistyring og tilpasser våre løsninger til det du har behov for.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?