• «Vangdal Regnskap AS tar seg av vårt regnskap, lønnsutbetalinger, betaling av skatter og avgifter og videre kontakt med aktuelle myndigheter på en rask og effektiv måte, noe som gir oss en god kvalitetssikring på den økonomiske siden og frigir tid til å gjøre det vi kan best: å behandle pasienter. »

    DR. PER RØNNEVIK Fana Hjertesenter
VANGDAL REGNSKAP AS


Bytte regnskapsfører

Er regnskapsføringen din for ineffektiv og rutinene utdatert? Da kan et bytte av regnskapsfører gjøre ditt firma mer konkurransedyktig. Vi tar oss av hele bytteprosessen for deg så du kan fokusere på din bedrift.

Hvorfor bytte til Vangdal Regnskap?

Vangdal Regnskap er et av de største og mest moderne regnskapskontorene på Vestlandet og leverer høy kvalitet på vårt arbeid. Stadig flere av våre kunder har gått over til digitalt regnskap, noe som sparer tid og penger for de fleste.

Vi er erfarne brukere av regnskapsprogrammet Uni Økonomi som er kåret til beste økonomisystem 6 år på rad. Med over 500 fornøyde kunder og 35 kompetente ansatte i Oslo og Bergen er vi klar for å hjelpe deg. Din nye regnskapsfører tar seg av bytteprosessen for deg og sørger for en så myk overgang til oss som mulig.

Hvordan foregår bytte av regnskapsfører?

Vi når ut til din regnskapsfører og får tilgang til det vi trenger av informasjon for byttet for å sikre en smidig overgang. Deretter sender vi ut den nødvendige dokumentasjonen og sørger for at opplysningene blir registrert i Brønnøysundregistrene. Kontakt oss i dag så setter vi i gang bytteprosessen for deg!

kontakt oss

På tide å bytte regnskapsbyrå? Ta kontakt i dag.

Vi tar oss av det du trenger innen regnskap og økonomistyring og tilpasser våre løsninger til det du har behov for.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.