• «Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og en konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet! »

    TORIL SKÅTØY Byggmester Skåtøy og 2Villa
VANGDAL REGNSKAP AS


Digitale løsninger

Vangdal Regnskap har i dag over 500 bedriftskunder spredd over forskjellige regioner i Norge. For at vi skal kunne bistå dem med optimal hjelp er gode og sikre datasystemer svært viktig, både for oss og for kunden.

Uni Økonomi og Uni24

Vi tar stor stolthet i våre digitale løsninger og oppdateres stadig på ny teknologi som gjør samarbeidet enklere og mer effektivt for våre kunder. Vi kan tilby våre kunder pålogging til våre servere med tilgang til Uni Økonomi. Våre serverløsninger er optimale og kjører på siste versjoner av blant annet Windows, Office365 og Uni Økonomi. Vi tar daglig backup av både brukerprofil og Uni Økonomi.

For kunder som kun ønsker et enkelt faktureringsprogram så tilbyr vi online fakturering gjennom Uni24. Fakturaer som blir laget i Uni24 bli automatisk overført til regnskapet hos oss, en god og tidsbesparende løsning.

Tilgang til Økonomisystem

For firma som allerede har en egen erfaren regnskapsansvarlig ansatt, men ønsker en ekstern kontrollfunksjon, så er tilgang til vårt økonomisystem en god måte å holde flyt i regnskapet, samt påse at regnskapet følger gjeldende lover og regler.

I de fleste tilfeller vil det lønne seg å gå igjennom oss for tilgang til økonomisystem da du vil få tilgang den mest avanserte versjonen av Uni Økonomi med support og backup inkludert i prisen. Dersom du har behov for egne tilpasninger eller tilleggsmoduler, vil vi sammen med Uni Micro finne den beste løsningen for ditt selskap.

Vi tilpasser våre digitale løsninger til hver enkelt kunde så du får det beste systemet for din bedrift. Ta kontakt med oss så vil vi sammen finne den beste løsningen for deg.

kontakt oss

Vil du effektivisere regnskapet med sikre digitale løsninger?

Vi tilpasser våre datasystemer til hver enkelt kunde. Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?