• «Vangdal har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening. »

    ODDVAR MÅKESTAD TL Måkestad AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Outsource regnskapet

Ønsker du å sette ut hele eller deler av økonomistyringen? Når outsourcing gjøres rett kan det føre til lavere driftskostnader samt mer tid til å prioritere bedriften sine kjerneområder. Vi skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift.

Vi har ofte opplevd at kunder som har hatt økonomifunksjonen internt har blitt utsatt for alvorlige problemer på grunn av sykdom internt eller feil i regnskapet på grunn av manglende/utdatert kompetanse. Vi har også opplevd at ledere har brukt unødvendig tid og ressurser på å gjøre dette selv.

Ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til Vangdal Regnskap sikrer du at viktige driftsområder blir ivaretatt. Av erfaring ser vi at de fleste kunder sparer kostnader ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til oss.

kontakt oss

Skal du outsource? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi kjenner prosessen med outsourcing av regnskapet! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.