• «Vangdal har hjulpet oss med en optimal styring av ressursene våre samt innføring av gode rutiner for å få enda bedre kontroll på drift og inntjening. »

    ODDVAR MÅKESTAD TL Måkestad AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Outsource regnskapet

Ønsker du å sette ut hele eller deler av økonomistyringen? Når outsourcing gjøres rett kan det føre til lavere driftskostnader samt mer tid til å prioritere bedriften sine kjerneområder. Vi skreddersyr en løsning som passer deg og din bedrift.

Vi har ofte opplevd at kunder som har hatt økonomifunksjonen internt har blitt utsatt for alvorlige problemer på grunn av sykdom internt eller feil i regnskapet på grunn av manglende/utdatert kompetanse. Vi har også opplevd at ledere har brukt unødvendig tid og ressurser på å gjøre dette selv.

Ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til Vangdal Regnskap sikrer du at viktige driftsområder blir ivaretatt. Av erfaring ser vi at de fleste kunder sparer kostnader ved å sette ut hele eller deler av økonomistyringen til oss.

kontakt oss

Skal du outsource? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi kjenner prosessen med outsourcing av regnskapet! Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?