• Kundesenter

Pålogging

PÅLOGGING UNI24


Logg inn på Uni24 her
SERVERTILGANG KUNDER OG ANSATTE


For å logge in på Vangdal serveren må du laste ned og kjøre en av de følgende filene:

Vangdal kunde, Windows
Vangdal ansatt, Windows
Brukere med MacKONTAKT OSS


Kontakt oss på telefon 41 700 700, eller e-post kontakt@vangdalregnskap.no, hvis du har spørsmål eller trenger hjelp til innlogging.
kontakt oss

Trenger du hjelp med nedlasting av server eller har noen spørsmål?

Kontakt oss gjerne direkte på telefonnummer 41 700 700 eller legg igjen en beskjed i kontaktskjema under så tar vi kontakt så snart vi har mulighet.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?