• «Kvalitet, lønnsomhet, trygghet og trivsel »

VANGDAL REGNSKAP AS


Om Vangdal Regnskap - Ditt lokale regnskapsbyrå i Bergen og Oslo

Vårt mål er å hjelpe deg med regnskapet og økonomistyringen for din bedrift, slik at du får mer tid til å gjøre det du ønsker. Hos oss får du tilgang til en fast regnskapsfører og effektive digitale løsninger slik at du kan spare tid og holde deg oppdatert på nøkkeltall til enhver tid. Vi har i dag over 25 års fartstid i regnskapsbransjen og 35 ansatte som holder til på våre kontorer i Bergen og Oslo. Av våre ansatte er en høy andel autoriserte regnskapsførere.

Historien

Vangdal Regnskap AS er en videreføring av Vangdal Regnskapstjeneste ANS som ble stiftet i 1988 av Steinar Vangdal. Vi har i dag over 500 kunder, både små og store firma innenfor de fleste bransjer. Dette har gitt oss en unik innsikt og erfaring med mange ulike næringer gjennom årene. Flere av våre kunder har vi bistått med stor suksess gjennom en årrekke.

Fokus på økonomistyring

Det som skiller oss fra mange andre regnskapsbyrå er at vi alltid har fokus på økonomistyring. Det vil si at vi har som mål å hjelpe våre kunder med inntjeningen, ved for eksempel å lage effektive rutiner som er tilpasset hver enkelt kunde og bransje, og ha kontinuerlig fokus på likviditet. Flere av våre største kunder har vi bistått med total økonomistyring med stor suksess og flere av våre kunder outsourcer regnskapsfunksjonen til oss. Vår erfaring er at god kommunikasjon med kunden er helt avgjørene for at vi kan gjøre en best mulig jobb.

Kvalitet, lønnsomhet, trygghet og trivsel

Vi har over 25 års bransjeerfaring og medarbeidere som er både effektive og svært kunnskapsrike innenfor regnskap og økonomi, samt de tilhørende lover og regler som ofte endres fra år til år. En stor andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere, noe som gir enda bedre innsikt i den økonomiske situasjonen til kunden og sikrer kvalitet på arbeidet vårt.

Effektive og rimelige dataløsninger

Vi har i det siste opplevd et økende behov for våre kunder å outsource både data og regnskap, gjerne som en totalpakke. I samarbeid med Uni Micro, vår leverandør av regnskapsprogrammer og dataløsninger, har vi utviklet effektive og rimelige dataløsninger. Dette gir deg som kunde tilgang til regnskaps- og økonomistyringsprogrammer, samt fullt skrivebord med det du måtte trenge av dataprogrammer.


Vårt mål er å ta oss av regnskap- og økonomistyringen, slik at du får mer tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!

kontakt oss

Kontakt oss

Er det noe du lurer på? Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt med deg. Du kan evt. kontakte oss på telefon 41 700 700 eller e-post kontakt@vangdalregnskap.no.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.