• «Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap. »

    ARVID HEGGLAND Heggland Auto
VANGDAL REGNSKAP AS


Online Fakturering

Bruker dere unødvendig mye tid på fakturering? Vi tilbyr våre kunder effektive og fleksible faktureringsprogram som er skreddersydd til deres behov. På denne måten sparer dere tid og øker deres likviditet.

Fleksible løsninger

Vi kan enten fakturere for ditt selskap eller du kan selv fakturere i vårt system enten via kundepålogging til server eller via Uni24, en webbasert løsning fra Uni Micro. Fakturaene blir da bokført direkte i regnskapet. Våre regnskapsmedarbeidere setter opp faktura etter dine spesifiseringer og ser til at den tilfredsstiller alle lovkrav.

Vi følger også opp ubetalte fakturaer med purring og overfører til vårt inkassoselskap Alt Inn Inkasso om fakturaene fortsatt ikke er blitt betalt. Les mer om våre Inkassotjenester.

kontakt oss

Er faktureringsrutinene deres ineffektive?

Online fakturering med Vangdal sparer deg både tid og ressurser. Kontakt oss i dag for å høre mer!

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?