• «Vangdal Regnskap ble et naturlig valg for oss. De er løsningsorienterte og tilpasset rutinene våre slik at de ville fungere best mulig for vårt selskap. »

    ARVID HEGGLAND Heggland Auto
VANGDAL REGNSKAP AS


Online Fakturering

Bruker dere unødvendig mye tid på fakturering? Vi tilbyr våre kunder effektive og fleksible faktureringsprogram som er skreddersydd til deres behov. På denne måten sparer dere tid og øker deres likviditet.

Fleksible løsninger

Vi kan enten fakturere for ditt selskap eller du kan selv fakturere i vårt system enten via kundepålogging til server eller via Uni24, en webbasert løsning fra Uni Micro. Fakturaene blir da bokført direkte i regnskapet. Våre regnskapsmedarbeidere setter opp faktura etter dine spesifiseringer og ser til at den tilfredsstiller alle lovkrav.

Vi følger også opp ubetalte fakturaer med purring og overfører til vårt inkassoselskap Alt Inn Inkasso om fakturaene fortsatt ikke er blitt betalt. Les mer om våre Inkassotjenester.

kontakt oss

Er faktureringsrutinene deres ineffektive?

Online fakturering med Vangdal sparer deg både tid og ressurser. Kontakt oss i dag for å høre mer!

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.