• «Måkestad Engros AS har benyttet Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso sine tjenester siden 2008. Vår likviditet er kraftig forbedret gjennom dette samarbeidet og løsningsgraden på sakene vi sender over er mellom 95-98%. Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso er alltid tilgjengelig og vi har en konstruktiv dialog med saksbehandlerne i alle våre saker. »

    JARLE RÅHEIM Måkestad Engros AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Likviditetsstyring

Vi bistår våre kunder med likviditetsbudsjett og oppfølgning av ubetalte fordringer og følger personlig opp kravene.

Likviditetsbudsjett

Et likviditetsbudsjett er et viktig verktøy for å styre fremtidig likviditet og sørge for at bedriften har nok midler tilgjengelig. I tillegg til likviditetsbudsjett kan vi også hjelpe deg med andre likviditetstjenester som fakturering, rådgivning, innkreving, nøkkeltall og lånesøknader.

Purring og inkasso

Dersom kunden ikke betaler innen gitte frister hjelper vi deg med purring og inkasso for å forbedre din likviditet. Hvis du har ubetalte fordringer som krever ekstra oppfølging eller ikke blir løst overfører vi det til vårt søsterselskap Alt Inn Inkasso. Ubetalte krav blir overført til dem elektronisk via fakturamodellen i Uni Micro. Det er kostnadsfritt å benytte seg av Alt Inn Inkasso sine tjenester. Les mer om Alt Inn Inkasso her.

kontakt oss

Trenger dere hjelp med likviditet og innkreving?

Vi har lang erfaring innenfor likviditetsstyring og følger personlig opp kravene.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.