• «Måkestad Engros AS har benyttet Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso sine tjenester siden 2008. Vår likviditet er kraftig forbedret gjennom dette samarbeidet og løsningsgraden på sakene vi sender over er mellom 95-98%. Vangdal Regnskap og Alt Inn Inkasso er alltid tilgjengelig og vi har en konstruktiv dialog med saksbehandlerne i alle våre saker. »

    JARLE RÅHEIM Måkestad Engros AS
VANGDAL REGNSKAP AS


Likviditetsstyring

Vi bistår våre kunder med likviditetsbudsjett og oppfølgning av ubetalte fordringer og følger personlig opp kravene.

Likviditetsbudsjett

Et likviditetsbudsjett er et viktig verktøy for å styre fremtidig likviditet og sørge for at bedriften har nok midler tilgjengelig. I tillegg til likviditetsbudsjett kan vi også hjelpe deg med andre likviditetstjenester som fakturering, rådgivning, innkreving, nøkkeltall og lånesøknader.

Purring og inkasso

Dersom kunden ikke betaler innen gitte frister hjelper vi deg med purring og inkasso for å forbedre din likviditet. Hvis du har ubetalte fordringer som krever ekstra oppfølging eller ikke blir løst overfører vi det til vårt søsterselskap Alt Inn Inkasso. Ubetalte krav blir overført til dem elektronisk via fakturamodellen i Uni Micro. Det er kostnadsfritt å benytte seg av Alt Inn Inkasso sine tjenester. Les mer om Alt Inn Inkasso her.

kontakt oss

Trenger dere hjelp med likviditet og innkreving?

Vi har lang erfaring innenfor likviditetsstyring og følger personlig opp kravene.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?