• «Vi har brukt Vangdal Regnskap som regnskapsbyrå siden 2013 og er kjempefornøyde med samarbeidet så langt. Med dem vet vi at jobben blir gjort av dyktige folk, så vi slipper å bekymre oss. »

    SONJA GOA Norsk Offshore Catering
VANGDAL REGNSKAP AS


Lønn

Din bedrifts suksess er i stor grad avhengig av dine ansatte. Derfor er det svært viktig at dere har solide systemer rundt deres ansettelse og lønn.

Lønn er et stort og komplisert område, og stadig flere selskap setter dette ut til oss. Vangdal Regnskap AS har lang erfaring fra lønnsområdet, og våre ansatte blir løpende oppdatert på endringer i lover og regler rundt lønn.

Vi kan bistå med etablering og kvalitetssikring av lønnsrutiner, lønnskjøring, utbetaling, lønnsregnskap, samt rapportering til offentlige etater som NAV, Kemneren og Skatteetaten. Vi yter også bistand til utfylling og innsending av skjemaer til NAV i forbindelse med sykepenger, permitteringer og permisjoner.

kontakt oss

Trenger dere bedre rutiner rundt lønn?

Våre regnskapsmedarbeidere har lang erfaring og kan hjelpe deg. Legg igjen informasjonen din under så tar vi kontakt.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.