• «Fordelen med Vangdal er at de har evnen til å sette seg inn i den bransjen man driver, de er ikke en gammeldags og konservativ regnskapsfører. I dag har man bruk for noen som kommer med innspill på løsninger i alle ledd hos en bedrift, det gjør Vangdal. »

    STEN ARVE ANDERSEN Cameloso AS og Skvis.no
VANGDAL REGNSKAP AS


Rådgivning

Som et erfarent regnskapskontor har vi opparbeidet oss god kunnskap på flere områder som kan være av stor nytte både for våre nåværende kunder og potensielle nye kunder, blant annet oppstartsfasen for nye selskap, det omfattende regelverket i NAV-systemet, skattespørsmål, gode driftsrutiner m.m.

Vi hjelper deg med det du måtte trenge av rapportering og analyser fra regnskapet, nøkkeltall o.l. Vi tilbyr også mange rådgivningstjenester på forespørsel fra kunder.

Regnskap, nøkkeltall og lønnsomhet
Stadig flere av våre kunder ønsker hjelp til mer enn kun regnskapsføring og avstemminger. I tillegg til rapporter fra regnskapet utarbeider vi også ulike nøkkeltall- og kostnadsanalyser hvis det er ønskelig.

NAV - Sykepenger og foreldrepenger, permitteringer
I dag er NAV-systemet lagt opp til at plikten for innsending av skjemaer/søknader samt oppfølging ligger hos arbeidsgiver. Dersom du som arbeidsgiver ikke sender inn de nødvendige opplysningene i tide kan det få store økonomiske konsekvenser.

SkatteFUNN og Innovasjon Norge
Vi har bistått flere av våre kunder med Innovasjon Norge og SkatteFUNN, både søknad og rapportering. Begge deler krever tilpasset rapportering, noe vi har kompetanse innen. Ta kontakt med oss om du ønsker mer informasjon eller om du trenger bistand til søknad.

Andre rådgivningstjenester
Etter over 25 års erfaring i regnskapsindustrien har vi opparbeidet oss mye kunnskap og erfaring innen oppstart og drift av selskap. Vi kan derfor også bistå med andre tjenester innen økonomi som du gjerne trenger i forbindelse med oppstart av nytt selskap, nye satsingsområder for selskapet, kjøp og salg av aksjer osv.

Vi har erfaring fra svært mange slike problemstillinger og hjelper deg gjerne med hvordan du skal kommunisere med de offentlige institusjonene og hvilken dokumentasjon som kreves.

kontakt oss

Har du bedriftsspørsmål som du gjerne skulle hatt svar på?

Vi jobber med over 500 bedrifter og har opparbeidet oss mye kunnskap innenfor flere områder av firmadrift og regnskap. Kontakt oss under for å høre mer om våre rådgivningstjenester.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?