• «Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og en konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet! »

    TORIL SKÅTØY Byggmester Skåtøy og 2Villa
VANGDAL REGNSKAP AS


Regnskapstjenester

En god regnskapsfører kjenner bedriften din inn og ut. Derfor har alle våre kunder tilgang til fast regnskapsfører. På den måten vil du få bedre oppfølging og vi får jobbe mer effektivt.

Trygghet og kvalitet

Trygghet og kvalitet er hovedprioritet i samarbeidet med våre kunder. Vi fører regnskap etter gjeldende lover og regler og sender inn de lovpålagte oppgavene innen tidsfristene.

Det settes høye krav til våre ansatte slik at regnskapet blir ført og oppdatert på en effektiv måte og en svært høy andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere. Vi kvalitetssikrer arbeidet før vi rapporterer videre til våre kunder. Dette gjøres for å sørge for at det produktet vi leverer er korrekt og gir et riktig bilde av lønnsomheten i selskapet. Vi har god kontakt med revisor og skattemyndighetene, noe som kommer våre kunder til gode når det oppstår kontroll eller bokettersyn.

Gode digitale løsninger gjør at vi kan levere et ferskere produkt til våre kunder.

kontakt oss

Trenger ditt firma hjelp med regnskapsføring?

Våre erfarne regnskapsførere kan hjelpe. Legg igjen kontaktinformasjonen din under så tar vi kontakt for en hyggelig prat.

SISTE NYHETER


Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen

Lei reiseregninger? Slik automatiserer du 80% av prosessen
17.07.2017


Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger kan være både dyrt, tidskrevende (og kjedelig). Ved hjelp av det digitale reiseregningsprogrammet TravelText automatiserer vi 80% av prosessen for våre kunder.

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid –  ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"

Åpnet nettbutikk og butikk på rekordtid – ”Vangdal har vært en uunnværlig støttespiller"
23.06.2017


I 2015 drev de garasjesalg for venner og kjente – i dag selger de interiør og møbler til kunder over hele landet. Vi besøkte interiørgründer Toril Skåtøy for å høre om hvordan det var å starte virksomhet i et helt nytt fagfelt.

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo

Vangdal Regnskap øker bemanningen i Oslo
16.06.2017


Siden åpning av vår nye avdeling i Oslo i oktober 2016 har vi opplevd god etterspørsel etter våre tjenester. Vi setter pris på den flotte velkomsten til Østlandet og kommer til å øke vår bemanning ytterligere allerede i juni.