• «Vangdal Regnskap har vært en solid samarbeidspartner gjennom drift og en konstruktiv støtte ved endringer vi har gått gjennom. Vi har siste tiden startet virksomhet i helt nytt fagfelt, Vangdal har også i dette arbeidet vært en uunnværlig støttespiller. Vi er strålende fornøyd med samarbeidet! »

    TORIL SKÅTØY Byggmester Skåtøy og 2Villa
VANGDAL REGNSKAP AS


Regnskapstjenester

En god regnskapsfører kjenner bedriften din inn og ut. Derfor har alle våre kunder tilgang til fast regnskapsfører. På denne måten vil du få bedre oppfølging og vi får jobbe mer effektivt.

Trygghet og kvalitet

Lønnsomhet og kvalitet er hovedprioritet i samarbeidet med våre kunder. Vi fører regnskap etter gjeldende lover og regler og sender inn de lovpålagte oppgavene innen tidsfristene.

Det settes høye krav til våre ansatte slik at regnskapet blir ført og oppdatert på en effektiv måte og en svært høy andel av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere. Vi kvalitetssikrer arbeidet før vi rapporterer videre til våre kunder. Dette gjøres for å sørge for at det produktet vi leverer er korrekt og gir et riktig bilde av lønnsomheten i selskapet. Vi har god kontakt med revisor og skattemyndighetene, noe som kommer våre kunder til gode når det oppstår kontroll eller bokettersyn.

Gode digitale løsninger gjør at vi kan levere et ferskere produkt til våre kunder.

kontakt oss

Trenger ditt firma hjelp med regnskapsføring?

Våre erfarne regnskapsførere kan hjelpe. Legg igjen kontaktinformasjonen din under så tar vi kontakt for en hyggelig prat.

SISTE NYHETER


Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning

Forberedelser årsoppgjør og årsavslutning
11.12.2017


Før vi kan legge året som er gått bak oss er det viktig å komme godt forberedt til både årsoppgjør og et nytt regnskapsår. Her har du en oversikt over noen av de største endringene for regnskapet i 2017/2018 og hvilke dokumenter du trenger å sende inn for årsoppgjøret i januar.

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018

Skatt på diettgodtgjørelse fra 2018
11.12.2017


​Ansatte som mottar diettgodtgjørelse når de er på reise i jobben må fra neste år betale skatt på deler av beløpet. Til nå har dekning av diettgodtgjørelse etter statens satser vært skattefri for arbeidstaker, og arbeidsgiver har ikke betalt arbeidsgiveravgift av denne godtgjørelsen.

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?

Rett på lønnet fri ved jul og nyttår?
08.12.2017


​Driver du firma har du nok opplevd at det blir mange spørsmål om arbeidstid og lønn rundt jul. Ofte vil ansatte ønske å ta seg fri i juletiden for å tilbringe tid med familie og venner, mens andre ønsker å jobbe. Men har arbeidstaker egentlig rett på lønnet fri eller kortere arbeidstider ved jul og nyttår?